Dit is het boek voor ouders met een leven

Barbara van Erp; Femke Sterken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dit is het boek voor ouders met een leven

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038803494, geïllustreerd, 368 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

illustrator: Marieke Meijer

beschrijving

In 2013 startten Barbara van Erp en Femke Sterken het inmiddels razend succesvolle me-to-we.nl, een online magazine voor ouders met een leven. En nu is er het boek: voor alle jonge en misschien iets oudere ouders die snakken naar een realistische kijk op het ouderschap. Soms is dat immers een
roze wolk, soms een enorm grijze donderwolk. Soms gaat het gepaard met vertedering en geluk, soms met gekrijs, gevloek en doorwaakte nachten. En als je dan ook nog op het honderdste stukje lego staat van die week, kan de emmer wel heel erg vol lijken.

Journalisten en bloggers Van Erp en Sterken schreven dit boek voor al die ouders-die-het-soms-ook-even-niet-weten-maar heel-graag-AF-en-TOE-tja-het-is-misschien-egoïstisch-een-eigen-leven-willen-leiden. Met hun herkenbare, geestige en licht cynische columns, lijstjes, foto's, brieven en tegelwijsheden steken ze medeploeteraars een hart onder de riem. Maar vooral laten ze moeders (en vaders) lachen om hun nieuwe leven, waarin opeens niet meer zijzelf maar de kinderen centraal staan. (Plus: uitjes die leuk zijn voor ouder én kind!)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.