Elementaire kennis Bedrijfsadministratie 1 theorieboek

Peter H.C. Hintzen; Jo L.M. Coenen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Elementaire kennis Bedrijfsadministratie 1 theorieboek

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 9789037252484, geïllustreerd, March 2019
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 557 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Financieel administratieve beroepen

beschrijving

Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1 - theorieboek
Deskundigheid staat voorop binnen de financieel-administratieve beroepen. Met het materiaal van Financieel.info leer je de juiste kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan in de financiële wereld. Financieel.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Financieel Administratieve Beroepen (FAB) voor niveau 3 en 4 en is afgestemd op de toets- en examenmatrijzen van Stichting Praktijkleren.

In dit theorieboek staat de boekhoudkundige cyclus centraal. Van de openingsbalans, het grootboek, een journaal, een kolommenbalans tot en met de winst-en-verliesrekening. Je maakt kennis met het decimale rekeningschema en het boeken van mutaties met btw. Vervolgens worden enkelvoudige journaalposten in de dagboeken uitgelegd en komen de subadministraties debiteuren, crediteuren en voorraad aan bod. In het laatste hoofdstuk komt de afdracht btw aan de orde.

Bij dit theorieboek hoort het werkboek Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1. Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1 is de basis voor Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 2.

Edu’Actief maakt werk van onderwijs
Edu’Actief wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Om werk te maken van onderwijs, zoeken we de samenwerking op met docenten, studenten en het bedrijfsleven. Dankzij dat netwerk kunnen we vernieuwende leermiddelen maken die aansluiten op de behoefte van de beroepspraktijk.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.