Webshoplessen met de schoolwebwinkel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Webshoplessen met de schoolwebwinkel

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789037249569, geïllustreerd, November 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt hij wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op de verdere (studie)loopbaan.

Hoe leuk is het om als school een eigen webshop te hebben en hoe trots is de leerling als hij die helemaal zelf gemaakt heeft? Van het programmeren, naar reclame, van het maken van producten tot het verdienen van geld… Het komt allemaal aan bod in de lessen van De Schoolwebwinkel.

De Schoolwebwinkel

Bij De Schoolwebwinkel zetten leerlingen zelf een echte gecertificeerde webwinkel op voor hun school. Deze kan ook live en wordt beheerd door leerlingen in een webshopteam. Taken worden onderling verdeeld. Er kan geld verdiend worden. Alles is echt! Technische -, juridische – en financiële zaken met betrekking tot webshop zijn voor de school geregeld. Leerlingen bedenken wat ze verkopen, hoe en aan wie. Ze ontwerpen een logo, maken productfoto’s en werken met het CMS van de webshop. De Schoolwebwinkel kan gekoppeld worden aan een fysieke winkel op school.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.