Woordenschat Techniek Nederlands

Hanneke Jansen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Woordenschat Techniek Nederlands

paperback/ gebrocheerd: € 13.50

ISBN: 9789037242119, geïllustreerd, October 2017
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 313 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: StruX

beschrijving

Met StruX werk je toe naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en aan de doorstroom naar arbeid of mbo niveau 2. StruX is een complete methode en is opgebouwd uit kleine leereenheden. Daarmee kan voor iedereen een individueel aanbod samengesteld worden.

De leerlijn Nederlands bestaat uit 23 leer-/werkboeken voor lezen, luisteren, schrijven, spreken en gesprekken voeren. Deze leer-/werkboeken behandelen alle leerdoelen uit het referentiekader 1F. Leerlingen worden stap voor stap toegeleid naar niveau 1F. Daarnaast zijn er 5 leer-/werkboeken voor woordenschat. Deze werkboeken zijn zo opgezet dat je ze binnen het vak Nederlands kunt gebruiken, maar ook binnen de praktische vakken.

Dit leer-/werkboek gaat over woordenschat die de leerlingen nodig hebben voor de sector Techniek. De onderwerpen zijn: een lamp repareren, een fiets
repareren, werken met een computer, sanitair installeren, hout schilderen, een muur sauzen en een muur behangen. Naast dit leer-/werkboek kun je gebruikmaken van het digitale beeldwoordenboek van StruX.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.