Werken als kok in de catering

Martin Hilgen; Arjen Snapper

 
 

gebonden: € 17.25

ISBN: 9789037239447, geïllustreerd, May 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 309 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie

redactie: Wout Verveer

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

Een kok hoeft niet altijd in de keuken van een restaurant te werken. Je kunt ook als kok bij mensen thuis koken of op bijzondere locaties. Sommige koks werken vanuit een foodtruck en staan bijvoorbeeld op grote muziekfestivals te koken. Daarnaast kun je ook in de catering werken. Je bereidt dan vaak gerechten voor in je eigen keuken en maakt deze op locatie af. In dit werkboek leer je werken als kok op locatie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.