Beheren van de voorraad Profieldeel Werkboek

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.25: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037229424, geïllustreerd, May 2016
Formaat: 29.6 (h) x 21.1 (b) x 0.3 (d) cm. Gewicht: 122 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens

beschrijving

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet de student weten hoe ze gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek staan het bestellen en beheren van de voorraad centraal. Om gerechten en dranken te kunnen verkopen, is het belangrijk dat je voldoende artikelen tegen de juiste prijs, op het juiste moment en bij de juiste leverancier inkoopt en op voorraad houdt. Je leert over de bestelprocedure: het hele proces van inkopen, verkopen analyseren, opstellen van inkoopspecificaties en het daadwerkelijk bestellen. Voor niet-leverbare producten leer je al op voorhand afspraken maken met je leverancier zodat je de gasten geen 'nee' hoe te verkopen. Ook leer je hoe je een foutieve levering reclameert en retour zendt, en hoe je de geleverde producten controleert en onder de juiste condities opslaat.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.