Informatie & educatie Profieldeel Werkboek

Carolien Blankendaal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Informatie & educatie Profieldeel Werkboek

paperback/ gebrocheerd: € 20.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228663, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.5 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 192 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: Tendens

redactie: Perry van Milt; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit werkboek is de kerntaak Organiseert en voert activiteiten uit uitgewerkt voor informatie- en educatie-activiteiten. Wat zijn kunst-, cultuur- en natuuractiviteiten en voor welke doelgroepen zijn de activiteiten geschikt? Hoe bereid je deze voor en welke materialen, hulpmiddelen en samenwerkingspartners heb je nodig? Hoe ga je met deelnemers om en hoe leg je de activiteiten uit? Je gaat zelf aan de slag om te ervaren hoe je activiteiten uitvoert. Uiteraard is er ook aandacht voor het activiteitenvoorbereidingsformulier, de veiligheidseisen en het budget.

Er wordt in dit werkboek verwezen naar de theorieboeken Organiseren van recreatieactiviteiten en Uitvoeren van recreatieactiviteiten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.