Entertainment

Inge Standaart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Entertainment

paperback/ gebrocheerd: € 21.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228656, geïllustreerd, May 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: Tendens

redactie: Perry van Milt; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit werkboek is de kerntaak Organiseert en voert taken uit uitgewerkt voor entertainment. Wat zijn entertainmentactiviteiten en voor welke doelgroep zijn de activiteiten geschikt? Hoe bereid je deze als recreatiemedewerker voor en welke materialen en hulpmiddelen heb je nodig? En hoe ga je als entertainer met je publiek om? Je gaat zelf aan de slag om te ervaren hoe je je publiek kunt amuseren. Het is aan jou om de gasten te onderhouden, te boeien en aan je park te binden.

Er wordt in dit werkboek verwezen naar de theorieboeken Organiseren van recreatieactiviteiten en Uitvoeren van recreatieactiviteiten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.