Creativiteit Werkboek

Carolien Blankendaal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Creativiteit Werkboek

paperback/ gebrocheerd: € 21.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228649, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 29.9 (h) x 21.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens Recreatie

redactie: Perry van Milt; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit werkboek is de kerntaak Organiseert en voert activiteiten uit uitgewerkt voor creatieve activiteiten. Wat zijn creatieve activiteiten en voor welke doelgroepen zijn de activiteiten geschikt? Hoe bereid je deze voor en welke materialen en hulpmiddelen heb je nodig? Hoe ga je met deelnemers om en hoe leg je de activiteiten uit? Je gaat zelf aan de slag om te ervaren hoe je activiteiten uitvoert. Uiteraard is er ook aandacht voor het creativiteitsschema, draaiboek, veiligheidseisen en budget.

Er wordt in dit werkboek verwezen naar de theorieboeken Organiseren van recreatieactiviteiten en Uitvoeren van recreatieactiviteiten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.