Werkboek Promoten en verkopen reisbranche

pakketreizen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche

paperback/ gebrocheerd: € 20.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228533, geïllustreerd, October 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: Tendens

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

Om je klant de juiste en een complete pakketreis te kunnen verkopen, moet je inhoudelijk op de hoogte zijn van de producten en diensten die je kunt aanbieden. Bestemmingen, vervoersmogelijkheden, accommodatiesoorten en alle cross- en upsellmogelijkheden komen aan bod. Je gaat aan de slag met prijsberekeningen en leert hoe je de benodigde informatie op een efficiënte manier kunt opzoeken.

Uiteraard is er ook aandacht voor klantgerichtheid, service, het achterhalen van de klantwens, het samenstellen van een passend aanbod en het uiteindelijk succesvol verkopen van de pakketreis.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.