Frontoffice in toerisme en recreatie theorieboek

Alberdien Terpstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Frontoffice in toerisme en recreatie theorieboek

paperback/ gebrocheerd: € 27.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228496, geïllustreerd, November 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 596 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens Toerisme en Recreatie

redactie: Perry van MIlt; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit theorieboek staat de kerntaak Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten centraal. Als frontofficemedewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klant of gast voor bedrijven die actief zijn in de reisbranche, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, hotel of toeristische informatie. Er wordt uitgelegd wat het ontvangen van de klant of gast inhoudt, hoe je klanten en gasten moet informeren en adviseren en wat belangrijk is bij het verkopen en verhuren van producten en diensten.

Bij dit theorieboek horen de werkboeken Frontoffice reisbranche, Frontoffice verblijfsrecreatie, Frontoffice verblijfsrecreatie | activiteiten, Front- en backoffice dagrecreatie, Front- en backoffice toeristisch informatiebedrijf en Frontoffice hotel.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.