Communicatie in toerisme en recreatie Theorieboek Basisdeel

online & offline

Alberdien Terpstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Communicatie in toerisme en recreatie Theorieboek Basisdeel

paperback/ gebrocheerd: € 25.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789037228489, geïllustreerd, February 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.2 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 597 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens Toerisme en Recreatie

redactie: Perry van Milt; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener ga je aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

Als frontofficemedewerker ben je het aanspreekpunt voor de klant of de gast. Dat kan aan de balie zijn, maar ook telefonisch of via internet en sociale media. Je zorgt voor een persoonlijke dienstverlening zonder de belangen van het bedrijf uit het oog te verliezen. In dit theorieboek lees je alles over communicatie in je functie, zowel online als offline. Klant- of gastgericht gesprekken voeren, effectief schrijven, online en offline communiceren, promotionele teksten en rapporten en verslagen worden allemaal behandeld. Specifieke kenmerken voor verblijfsrecreatie, dagrecreatie, hotel, reisbranche en toeristisch informatiebedrijf worden apart toegelicht.

Bij dit theorieboek horen de frontoffice- en backoffice-werkboeken uit het basisdeel: Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Hotel, Reisbranche en Toeristisch informatiebedrijf. In alle Tendens Toerisme en recreatie profieldeel-werkboeken wordt verwezen naar dit theorieboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.