Frontoffice reisbranche Werkboek

Jos ten Haaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Frontoffice reisbranche Werkboek

paperback/ gebrocheerd: € 19.25

ISBN: 9789037228380, geïllustreerd, September 2015
Formaat: 29.9 (h) x 21.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 401 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens Toerisme en Recreatie

redactie: Robin Oosterman; Tineke Ras-Marees

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit werkboek is de kerntaak Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten uitgewerkt voor de reisbranche. De frontofficemedewerker in de reisbranche is werkzaam in bedrijven die gericht zijn op het verkopen van vakantiereizen, zakenreizen en touroperating. Dat kan zowel op een reisbureau of contactcenter als via het internet zijn.
Er wordt ingegaan op hoe je klanten informeert en adviseert en hoe je deze klanten de juiste producten en diensten verkoopt. Daarnaast gaat het over op welke manier je klanten te woord staat en hoe je contact onderhoud, zowel online als offline.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.