Werkboek toerisme en recreatie

branche & beroep

Carolien Blankendaal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Werkboek toerisme en recreatie

paperback/ gebrocheerd: € 16.75

ISBN: 9789037228373, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 330 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Tendens

beschrijving

Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener ga je aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

Je staat aan de start van je opleiding Travel, Leisure & Hospitality. Na je opleiding ga je aan de slag bij een bedrijf dat actief is in de verblijfsrecreatie, dagrecreatie, reisbranche, toeristische informatie of de frontoffice van een hotel. Dit werkboek laat je kennismaken met het werken in de dynamische wereld van toerisme en recreatie.

In dit werkboek leer je wat toerisme en recreatie inhoudt, en welke verschillende branches er zijn. Je krijgt een goed beeld van de verschillende beroepen en werkplekken. Uiteraard wordt ook ingegaan op trends en ontwikkelingen, duurzaam ondernemen en veiligheid binnen toerisme en recreatie.

In dit werkboek wordt verwezen naar het theorieboek Toerisme en recreatie | branche en beroep.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.