Werken als kok in een sterrenrestaurant Keuzevak Keukenspialisme

Wout Verveer

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789037225112, geïllustreerd, January 2016
Formaat: 29.6 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 287 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Edu4all HBR

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

Gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen in een restaurant, dat is het doel van een kok die werkt in een sterrenrestaurant. In dit werkboek komen de volgende onderwerpen aan bod: onderzoeken hoe een assortiment wordt samengesteld, trends in de horeca toepassen in gerechten, een overheerlijk menu samenstellen voor de gasten en een sterwaardige presentatie van gerechten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.