Werken in een wereldkeuken keuzevak bijzondere keuken

Martin Hilgen; Arjen Snapper; Rene van Scharenburg

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789037225006, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 289 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Edu4all HBR

fotografie: Shutterstock

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

Een stamppotje of een kop erwtensoep is lekker op zijn tijd. Maar zo nu en dan wat anders dan Hollandse kost ook! Daarom leert de leerling in dit werkboek hoe lekkere gerechten uit de Spaanse, Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse keuken gemaakt kunnen worden. Ze maken kennis met de belangrijkste ingrediënten en technieken uit deze keukens. Ook leren ze hoe een assortiment aan gerechten samengesteld kan worden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.