Werken in een broodbakkerij profielvak horeca, bakkerij en recreatie Werkboek

Arjen Snapper

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789037223187, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.6 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Edu4all HBR

redactie: Wout Verveer

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert u leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Om zo goed te oriënteren en voorbereiden op verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept ongevuld en gevuld kleinbrood, luxe gistdeeg- en streekproducten en producten van getoerd gerezen deeg maken. Bij het werken in een bakkerij, is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en dat de leerling weet hoe je samen op een veilige en hygiënische manier bakkerijproducten maakt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.