Werken in de keuken

(vis/vegetarisch)

Martin Hilgen; Arjen Snapper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Werken in de keuken

paperback/ gebrocheerd: € 17.75

ISBN: 9789037223163, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 327 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: Edu4all HBR

redactie: Wout Verveer

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept koude voor- en nagerechten, vegetarische hoofdgerechten en hoofdgerechten met vis, salades en bijgerechten van meelspijzen maken. Bij het werken in een keuken is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en om te weten hoe je samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt. Daarom worden ook deze onderwerpen behandeld in dit werkboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Werken in de keuken

paperback/ gebrocheerd: € 17.75
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door ...

Meer boekennieuws op Facebook.