Werken in de keuken

(vis/vegetarisch)

Martin Hilgen; Arjen Snapper

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789037223163, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.6 (h) x 21.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 327 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Edu4all HBR

redactie: Wout Verveer

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept koude voor- en nagerechten, vegetarische hoofdgerechten en hoofdgerechten met vis, salades en bijgerechten van meelspijzen maken. Bij het werken in een keuken is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en om te weten hoe je samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt. Daarom worden ook deze onderwerpen behandeld in dit werkboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.