Werken in de keuken

(vlees/gevogelte)

Martin Hilgen; Arjen Snapper; Perry Bron

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789037223156, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

Uitgever: Edu'Actief

serienaam/reeks: Edu4all HBR

redactie: Wout Verveer

beschrijving

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept warme voor- en nagerechten, hoofdgerechten van vlees en gevogelte en bijgerechten van groente en aardappelen maken. Wanneer uw leerling in een keuken werkt, is het belangrijk dat hij planmatig kan werken en dat hij weet hoe ze samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.