Assistent logistiek 4 van 6

maakt goederen/producten verzendklaar

Tessel Mulder

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Assistent logistiek 4 van 6

paperback/ gebrocheerd: € 13.50

ISBN: 9789037222180, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 294 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: StruX

beschrijving

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent logistiek. De deelnemer leert in dit leer-/werkboek hoe hij goederen en/of producten in een (ICT)-systeem moet invoeren en retourgoederen, emballage en overig verpakkingsmateriaal verzendklaar maakt. Aan bod komt hoe de deelnemer kan controleren of de goederen en/of producten in het voorraadsysteem staan en of het invoeren van gegevens goed is gegaan. Ook komt aan bod hoe de deelnemer retourgoederen kan verpakken en kan controleren op juistheid, hoeveelheid en aantallen.


Het leer-/werkboek is voor 72 sbu.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.