Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4

maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar

Hanneke Molenaar

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsi ...

paperback/ gebrocheerd: € 17.75

ISBN: 9789037213461, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 372 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: StruX

redactie: Tessel Mulder

beschrijving

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).


Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.