Voedsel, natuur en leefomgeving Assistent plant of (groene) leefomgeving; Deel 1 van 4

plant of legt groen aan

Hanneke Jansen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voedsel, natuur en leefomgeving Assistent plant of  ...

gebonden: € 18.00

ISBN: 9789037213430, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: StruX

redactie: Daphne Ariaens

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent plant en (groene) leefomgeving. De deelnemer leert in dit leer-/werkboek hoe hij groen kan planten en aanleggen. Assisterende werkzaamheden bij de bewerking van het plantmedium, zoals planten, aanleggen van beplanting, aanbrengen van verharding en plaatsen van waterpartijen komen aan bod.Het leer-/werkboek is voor 72 sbu.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Voedsel, natuur en leefomgeving

paperback/ gebrocheerd: € 18.00
StruX biedt leer-/werkboeken aan voor praktische sectororiëntatie onder de themalijn ik, leren en werken. De leerlingen maken in de leer-/werkboeken ...

Meer boekennieuws op Facebook.