Doelgroepen SMD SAW niveau 4 Cursus werkboek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 

gebonden: € 15.75

ISBN: 9789037212068, geïllustreerd, July 2013
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.1 (d) cm. Gewicht: 138 gram.

Uitgever: Edu'Actief

beschrijving

Maak kennis met je doelgroep, verken het begrip kwetsbaarheid en begrijp wat geweld met mensen doet. Je leert een dossier op te bouwen door te analyseren en een eenvoudig dienstverleningsplan maken.

Toetsbare producten: scrapbook en een essay. Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding sociaal-maatschappelijk dienstverlener.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Cursus
In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.