Kinderen met leerproblemen en belemmerend (leer)gedrag

Christelle Chamuleau

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Kinderen met leerproblemen en belemmerend (leer)gedrag

paperback/ gebrocheerd: € 15.25

ISBN: 9789037210873, geïllustreerd, 55 blz., May 2013
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.1 (d) cm. Gewicht: 178 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

serienaam/reeks: Factor-E

beschrijving

In deze cursus leert u hoe leerlingen op verschillende manieren leren en lesstof verwerken. U maakt kennis met de meest voorkomende leerproblemen bij leerlingen. U leert belemmerend (leer)gedrag van leerlingen herkennen en dat belemmerend (leer)gedrag een gevolg van leerproblemen kan zijn. En natuurlijk krijgt u handvatten aangereikt waarmee u leerlingen met leerproblemen en belemmerend (leer)gedrag positief kunt ondersteunen bij het leren.


Toetsbaar product: boekje met leerproblemen en belemmerend (leer)gedrag.

Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding:
*onderwijsassistent.


Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Cursus
In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.