Factor-E Natuurbeleving en techniek voor OA en PWKO Training

Theo-Henk Streng

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Factor-E Natuurbeleving en techniek voor OA en PWKO Training

paperback/ gebrocheerd: € 15.75

ISBN: 9789037209983, geïllustreerd, November 2012
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.1 (d) cm. Gewicht: 128 gram.

Uitgever: Boom Beroepsonderwijs

beschrijving

Natuur en techniek spelen een belangrijke rol in onze wereld. Daarvan zal het jonge kind zich nog niet bewust zijn. Maar hoe meer aandacht er voor natuur en techniek is, hoe meer het kind zich bewust zal worden van de natuur en techniek om hem heen. In deze training leer je succesvol natuur- en techniekactiviteiten te geven en te ondersteunen. Je gaat aan de slag met een natuur- en techniekmap maken.

Toetsbare producten: demonstratie, natuur- en techniekmap en trainingslogboek.

Deze training kan worden gebruikt voor de opleidingen:
*onderwijsassistent pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
*gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.