Waardegedreven zorg, droom of werkelijkheid?

Reflecties op tien jaar ervaring binnen Santeon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Waardegedreven zorg, droom of werkelijkheid?

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036826785, geïllustreerd, March 2021
Formaat: 25.0 (h) x 17.4 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 619 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Santeon

beschrijving

Zeven grote topklinische ziekenhuizen die transparant zijn over behandel resultaten en vanuit onderling vertrouwen van elkaar leren.

Artsen en verpleegkundigen die bij elkaar in de keuken kijken en elkaar inspireren. Dat is de kracht van Santeon.

Wat is echt belangrijk voor patiënten? We streven ernaar om dát inzichtelijk te maken met goede data. We omarmen de verschillen tussen de ziekenhuizen als kans om samen beter te worden. Zorgprofessionals, managers en bestuurders vinden elkaar in deze visie, waarbij transparantie en vertrouwen centraal staan. Multidisciplinair, samen met patiënten, dwars door silo’s en individuele belangen heen, verbeteren we continu de patiënten zorg. Dat is waarde gedreven zorg
binnen Santeon.

Na tien jaar ervaring is het tijd voor reflectie. In dertig artikelen vertellen bestuurders, wetenschappers, artsen, verpleegkundig specialisten, programmamanagers en projectleiders over de successen en uitdagingen van waardegedreven zorg voor de toekomst. Maar ook de risico’s en valkuilen worden niet geschuwd. 

We hopen dat dit boek de lezer inspireert en daarmee waardegedreven zorg binnen én buiten Santeon een stap verder brengt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.