Praktische echocardiografie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Praktische echocardiografie

gebonden: € 149.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036826334, geïllustreerd, 504 blz., June 2021
Formaat: 28.7 (h) x 22.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 2009 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: J.P.M. Hamer; P.G. Pieper; J.P. van Melle; B.J. Bouma

trefwoorden: 3d-echocardiografie anatomie hart artificial intelligence cardiovascular imaging cvoi disfuncties hart echocardiografie opleiding tissue ...

beschrijving

In deze vierde, herziene uitgave van Praktische echocardiografie passeert een veelheid aan onderwerpen de revue, uiteenlopend van de principes van de echocardiografie tot en met beschrijvingen van afwijkingen van het hart en de rol die echocardiografie daarbij diagnostisch vervult.

Echocardiografie speelt een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Deze rol wordt steeds groter onder invloed van technieken als 3D-echocardiografie en tissue-Doppler-imaging.

De inhoud van deze vierde druk is herzien, uitgebreid en geactualiseerd, mede aan de hand van de richtlijnen van de European Society of Cardiology (ESC), de European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI) en van de Werkgroep Echocardiografie van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). Nieuwe hoofdstukken zijn opgenomen over artefacten, strainechocardiografie en kunstmatige intelligentie. Het boek voldoet ruimschoots aan de eisen die de EACVI in haar examens stelt aan artsen en echolaboranten.

Praktische echocardiografie is een onmisbaar leerboek en naslagwerk voor cardiologen, echolaboranten, anesthesiologen, intensivisten en spoedartsen, verpleegkundigen en iedereen die geïnteresseerd is in echocardiografie.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema’s. Daarnaast bevat deze uitgave prachtige aquarellen van de hand van dr. J.P.M. Hamer.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Onmisbaar leerboek en naslagwerk voor cardiologen en echolaborantenVoldoet  aan de exameneisen van de EACVIRijk en fraai geïllustreerd

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.