Handboek praktijkvoering

Bouwstenen voor de huisartsgeneeskunde

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 

gebonden: € 79.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036825443, February 2021

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Janneke Belo; Fred Dijkers; Joost Leferink; Kees in 't Veld

beschrijving

Dit boek biedt huisartsen kennis over veel verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Het is een netwerkboek, waarin experts uit verschillende vakgebieden een actuele bijdrage leveren.

 

Handboek praktijkvoering - Bouwstenen voor de huisartsgeneeskunde is een geheel vernieuwde uitgave van de versie die in 2011 verscheen.
In deze nieuwe editie ligt de nadruk op het samenwerken in netwerken rondom de patiënt. Met andere collega-huisartsen, een steeds breder palet aan praktijkmedewerkers en verschillende partners in de wijk, gemeente en regio. Dat vraagt immers om een  andere infra-, organisatie- en overlegstructuur.

 

U vindt in Handboek praktijkvoering verschillende bouwstenen om de juiste vragen te formuleren voor uw situatie en om uw eigen netwerk te ontwikkelen. Met de looplijnen kiest u de bouwstenen die passen bij de fase waarin u zich als huisarts bevindt; of u nu pas afgestudeerd bent, in dienstverband aan het werk bent, overweegt een praktijk over te nemen of samen te werken in een maatschap of een Huisartsen Onder Een Dak. U kunt bijvoorbeeld lezen over het uitbreiden van kennis en vaardigheden in een specifieke richting, over personeelsbeleid en over het kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Bij het handboek hoort een website waarop u actuele informatie vindt.

 

Handboek praktijkvoering - Bouwstenen voor de huisartsgeneeskunde is samengesteld onder redactie van Janneke Belo, Fred Dijkers, Joost Leferink en Kees in ’t Veld
Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Draagt bij aan een effectieve en efficiënte praktijkvoeringMet inzichten vanuit verschillende disciplinesMet toegang tot website vol actuele informatie

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.