Leerboek chirurgie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leerboek chirurgie

paperback/ gebrocheerd: € 118.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036825177, geïllustreerd, 901 blz., July 2021

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: E. Heineman; R.M.H. Wijnen; D.J. Heineman; J.F.M. Lange jr.; J.D. Blankensteijn; M.A. Boermeester; I.H.M. Borel Rinkes; J.M. Klaase; I.B. Schipper; W.H. Schreurs

beschrijving

Dit basisboek over chirurgie vormt de ideale voorbereiding op de praktijk voor studenten geneeskunde, coassistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Voor chirurgen in opleiding is het een waardevol naslagwerk, net als voor andere artsen die met chirurgische vraagstukken te maken krijgen.  

Leerboek chirurgie is thematisch opgezet. Aan de orde komen onderwerpen van alle tijden, zoals ileus, breuken en acute buik, maar ook nieuwe ontwikkelingen in de endoscopie, endovasculaire technieken en de traumaopvang. Daarnaast gaat het boek in op de perioperatieve zorg en aspecten als veiligheid en kwaliteit rondom operaties.

Deze derde, herziene druk is volledig geactualiseerd. Nieuw zijn de unieke verhelderende figuren, die zorgen voor een beter begrip van de chirurgische anatomie. Het boek is ook online te raadplegen. In die versie is het boek aangevuld met links naar onder andere richtlijnen, procedures, voorbeeldvideo’s van operaties en toetsvragen.

Leerboek chirurgie is samengesteld door leden van alle subverenigingen van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. 

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Ideale voorbereiding op chirurgische praktijkMet unieke, verhelderende figuren over chirurgische anatomieOok online te raadplegen, met verwijzingen naar veel extra materiaal


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.