Vorm en beweging

Leerboek van het bewegingsapparaat van de mens

A.H.M. Lohman; A. Zuidgeest

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vorm en beweging

paperback/ gebrocheerd: € 99.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036824385, 482 blz., May 2020
Formaat: 29.8 (h) x 21.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 1572 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: bewegingsapparaat bewegingsapparaat van de mens functionele anatomie fysiotherapie opbouw en vorm bewegingsapparaat

beschrijving

Vorm en beweging is hét leerboek over het bewegingsapparaat voor medische en paramedische studenten. Dit fraaie boek valt op door zijn helder geschreven tekst en de grote hoeveelheid anatomische tekeningen. Niet voor niets wordt Vorm en beweging al bijna vijftig jaar door vele opleidingen gebruikt als hét studieboek op het gebied van de functionele anatomie van het menselijk bewegingsapparaat.

Voor dit boek is een website ontwikkeld die exclusief toegang geeft tot de complete tekst, ondersteunende video’s, fotomateriaal en diagnostische toetsen.

In deze veertiende druk zijn 7 illustraties toegevoegd of gewijzigd. Daarnaast zijn teksten inhoudelijk aangepast. Aan het hoofdstuk “Stand en beweging” is bij de paragrafen “Analyse van het gaan” en “Analyse van het hardlopen” het onderwerp “de plantaire druk” toegevoegd.

Drs .A. Zuidgeest heeft bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte als docent Anatomie en Kinesiologie aan de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingVergroot uw kennis op het gebied van functionele anatomie van het bewegingsapparaat

Toegevoegd: de plantaire druk en Centre of Pressure

Illustreert het proces door anatomische tekeningen

Online: alle tekst digitaal inclusief deeplinks, foto's en video's
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.