Digivaardig sociaal werk

Handboek voor de digitale transitie

Hans Versteegh

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Digivaardig sociaal werk

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036823500, 197 blz., October 2019
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 370 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: digitaal digitaal vaardig digivaardig digivaardigheid sociaal werk social work sociale media welzijn zorg

beschrijving

Dit boek helpt professionals in het sociaal domein om vorm te geven aan de digitale transitie, en om hun functie eigentijds in te vullen. Het laat zien waarom digitale technologie ook in het sociaal domein essentieel is. En legt tegelijk de vinger op de zere plek: nog lang niet overal is men daar serieus mee bezig. Het boek richt zich op studenten, professionals, leidinggevenden, bestuurders en beslissers in zorg en welzijn.

Digivaardig sociaal werk, Handboek voor de digitale transitie is opgebouwd uit voorbeelden en vraagstukken uit de praktijk. Deze zijn aangedragen door professionals en organisaties uit het sociaal domein. Het boek is een wake-upcall en laat zien dat alleen digivaardige professionals mensen kunnen helpen die moeilijk meekomen in de steeds verder digitaliserende maatschappij. Het laat zien wat er al mogelijk is en al gedaan wordt, op een praktische, inzichtelijke manier.

Hans Versteegh is adviseur, trainer en auteur over digitale transitie en social media in het sociaal domein. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als sociaal werker en opbouwwerker. Sinds 2011 geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Inmiddels heeft hij al duizenden collega’s geïnspireerd en geholpen digitale technologie toe te passen. 

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Laat zien waarom ook het sociaal domein de digitale transitie moet omarmen

Helpt professionals in het sociaal domein hun functie eigentijds in te vullen

Bevat meer dan veertig succesvolle voorbeelden uit het veld  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.