Administratie voor tandartsassistenten

Maria de Vries; Elly Hogeveen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Administratie voor tandartsassistenten

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036823425, geïllustreerd, 315 blz., September 2019
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 546 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Basiswerk AG

trefwoorden: agendabeheer archivering correspondentie declaratiesystemen financiële administratie informatiesystemen patiëntenadministratie planning ...

beschrijving

Dit boek helpt je een goede tandheelkundige administratie te voeren. Het leert je de patiëntenadministratie en de declaraties correct te doen. En je leert hoe je rekening houdt met de wetgeving over het patiëntendossier en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het boek is bedoeld voor assistenten in opleiding, maar is ook een prima naslagwerk voor medewerkers in de tandheelkundige praktijk.


Administratie voor tandartsassistenten bevat uitgebreide informatie over de tandheelkundige zorg in Nederland en handige tips voor het correct voeren van de tandheelkundige administratie. In elk hoofdstuk vind je veel opdrachten die op de dagelijkse praktijk gebaseerd zijn. Online vind je eindopdrachten, extra frontoffice-opdrachten en zijn er bij elk hoofdstuk toetsvragen toegevoegd. Verder vind je online een uitgebreid gefingeerd patiëntenbestand dat je voor de opdrachten kunt gebruiken. Het boek is rijk geïllustreerd en bevat het een afkortingenlijst van tandheelkundige begrippen en een register. 


Maria de Vries is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan Noorderpoort in Groningen en werkt als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Burgum. 


Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts- en preventieassistent en verzorgt nu de lessen vaardigheid, administratie en omgangskunde aan de opleiding tot tandartsassistent van ROC Friese Poort. 


Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Helpt je een goede tandheelkundige administratie te voeren

Juiste balans tussen patiëntplanning, middelenplanning en tandtechniek

Up-to-date leerboek voor tandartsassistenten in opleiding

Bruikbaar naslagwerk voor de praktijk

Met veel oefeningen en toetsvragen voor ieder hoofdstuk

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.