Vaatchirurgie

Jennifer Mandelli; Leoni Reimert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vaatchirurgie

paperback/ gebrocheerd: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036821933, geïllustreerd, 155 blz., January 2019
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Operatieve zorg en technieken

trefwoorden: chirurgie operatie operatieassistent ozt vaatchirurgie

beschrijving

  1. In deze vijfde, volledig herziene druk van Vaatchirurgie worden de volgende onderwerpen behandeld: Het eerste hoofdstuk gaat in op algemene vaatchirurgische principes en de mogelijkheden voor diagnostiek. De volgende hoofdstukken behandelen achtereenvolgens carotis chirurgie, dialyse chirurgie, thoracale, abdominale en perifere vaatchirurgie, amputaties en transplantatie chirurgie. Het boek heeft een uitgebreide update van de endovasculaire principes gekregen. Het is geschreven voor operatieassistenten in opleiding. Tevens kan dit boek dienst doen als naslagwerk voor medewerkers op de operatiekamer en voor verpleegkundigen die werkzaam zijn op chirurgische verpleegafdelingen waar vaatchirurgische patiënten worden verpleegd.

De reeks ‘Operatieve Zorg en Technieken’ is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende subspecialismen van de chirurgie worden behandeld. 
Elk deel in de reeks heeft dezelfde indeling. De operatiebeschrijvingen zijn onderverdeeld in de pre-, per- en postoperatieve fase. De operatie-indicatie en het doel van de operatie wordt voor iedere beschrijving vermeld. Achter in het boek wordt altijd een selectie opgenomen van veelvoorkomend specifiek instrumentarium.

De reeks ‘Operatieve Zorg en Technieken’ benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. De talrijke afbeeldingen onderbouwen deze benadering.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting
Beschrijft de meest voorkomende operatieve behandelingsmethoden en geeft verhelderende achtergrondinformatie

Rijk geïllustreerd met gedetailleerde afbeeldingen

Waardevol naslagwerk voor operatieassistenten
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.