Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

Peter Klaver

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

gebonden: € 50.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036821667, 648 blz., June 2018
Formaat: 17.8 (h) x 11.7 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 612 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: dierenartsen diergeneeskunde diergeneesmiddelen dierziekten zakwoordenboek

beschrijving

Dit Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is het eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt.

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is bestemd voor iedereen die door studie of beroepshalve regelmatig te maken heeft met dierziekten. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor eigenaren van dieren een toegankelijk naslagwerk.

Deze vijfde druk is ongewijzigd. Bij de vierde druk is het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde volledig geactualiseerd en uitgebreid. Er zijn 600 relevante trefwoorden toegevoegd of geactualiseerd op het gebied van anatomie, dierziekten, antibiotica, voortplanting en fertiliteit, en nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de huidige beschrijvingen op tal van plaatsen verbeterd. Verder is achter in het boek een lijst met merknamen van een groot aantal diergeneesmiddelen bijgewerkt met verwijzing naar de werkzame stof, om het opzoeken te vergemakkelijken. Een lijst websites van relevante organisaties besluit dit zakwoordenboek.


Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHet eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met uitleg van diergeneeskundige termen

Biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle diergeneeskundige begrippen

Bestemd voor iedereen die door studie of beroepshalve te maken heeft met dierziekten
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.