Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

paperback/ gebrocheerd: € 99.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036820943, geïllustreerd, 433 blz., September 2019
Formaat: 28.0 (h) x 21.2 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1338 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: N. de Vries; P.H. van de Heyning; C.R. Leemans

trefwoorden: halschirurgie hoofd-halschirurgie hoofdchirurgie keel-neus-oorheelkunde keelchirurgie kno kno arts neuschirurgie oorchirurgie

beschrijving

Dit boek geeft studenten geneeskunde en arts-assistenten een gedegen basis voor keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. Daarnaast is het een waardevol naslagwerk voor meer ervaren KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten gebleken. 

Het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie bestaat uit drie delen. Het oor, het gehoor en het evenwicht worden in deel één behandeld. In het tweede deel komen de neus en de neusbijholten aan de orde. Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. In elk deel worden systematisch de anatomie en de fysiologie gepresenteerd, gevolgd door de verschillende onderzoeksmethoden, de prevalentie van ziektebeelden, de diagnostiek en de behandeling van de verschillende aandoeningen. De tekst is rijk geïllustreerd met tekeningen en kleurenplaten. 

In deze derde herziene editie van het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie zijn de hoofdstukken gemoderniseerd en geactualiseerd. In een enkel geval, zoals bij aandoeningen van het vestibulaire systeem, werden hoofdstukken duidelijk vernieuwd en verder toegespitst op de hedendaagse Keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. 


Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHelpt studenten geneeskunde om de opgedane theoretische kennis te vertalen naar het oplossen van medische problemen in de praktijk

Ondersteunt studenten bij het ontwikkelen van het klinisch denken

Rijk geïllustreerd met afbeeldingen

Is een waardevol naslagwerk voor KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.