Urologische chirurgie

Hendries Boele

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Urologische chirurgie

paperback/ gebrocheerd: € 69.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036820752, geïllustreerd, 334 blz., July 2018
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 615 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Operatieve zorg en technieken

trefwoorden: chirurgie operatie operatieassistent ozt robotgeassisteerde radicale systectomie (rarc) urolift-procedure urologie

beschrijving

Dit leerboek geeft aankomende operatieassistenten een helder beeld van operatietechnieken binnen de urologische chirurgie. Ook geeft het achtergrondinformatie bij verschillende ziektebeelden. Daardoor is het ook zeer geschikt als naslagwerk voor andere beroepsgroepen in de gezondheidszorg.

 Urologische chirurgie is onderdeel van de reeks Operatieve Zorg en Technieken. Die bestaat uit het basisboek en uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende subspecialismen van de chirurgie worden behandeld. Ieder hoofdstuk begint met een inleiding, gevolgd door een uitwerking van de pre-, per- en postoperatieve fase van de operatie. De opstelling van het operatieteam wordt per operatiebeschrijving verduidelijkt door een afbeelding. Achter in het boek staat altijd een selectie van veelvoorkomend specifiek instrumentarium.  De reeks ‘Operatieve Zorg en Technieken’ benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. De talrijke afbeeldingen  onderbouwen deze benadering.

 Deze editie van Urologische chirurgie is aangepast aan de meest recente ontwikkelingen in het specialisme. Door de enigszins gewijzigde opzet is deze uitgave overzichtelijker geworden. Ook is er een aantal nieuwe technieken opgenomen, zoals de robotgeassisteerde radicale cystectomie (RARC), de endoscopische transvesicale adenomectomie van de prostaat (ETAP) en de Urolift-procedure.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Geeft aankomende operatieassistenten een helder beeld van operatietechnieken binnen de urologische chirurgie.

Uitgebreid met verschillende nieuwe behandelingen en technieken

Benadert door de talrijke afbeeldingen de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. 

Aangepast aan de meest recente ontwikkelingen in de urologische chirurgie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.