Junqueira's functionele histologie

Anthony L. Mescher; E. Wisse; C.P.H. Vreuls; J.L. Hillebrands

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Junqueira's functionele histologie

paperback/ gebrocheerd: € 99.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036820240, geïllustreerd, 683 blz., January 2019
Formaat: 28.0 (h) x 21.2 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 2016 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: cel histologie orgaan pathologie weefsel weefselleer

beschrijving

Dit boek geeft een gedetailleerde beschrijving van de microscopische structuur van het menselijk lichaam. Het is een leerboek en een naslagwerk, voor professionals en studenten in de geneeskunde, tandheelkunde, biomedische wetenschappen, biologie, biotechnologie en diergeneeskunde, en de paramedische beroepsopleidingen. Bij het boek hoort ook een online leeromgeving met 300 toetsvragen. 

Junqueira’s functionele histologie geeft een duidelijke, feitelijke beschrijving van de structuur en de functie van alle cellen en weefsels in het menselijk lichaam. Dat gebeurt in begrijpelijke, dagelijkse taal. Het boek bevat de beste illustraties uit de Amerikaanse uitgave, aangevuld met veel foto’s die de Nederlandstalige redacteuren hebben toegevoegd. Daardoor bent u snel op de hoogte van de functie van bepaalde cellen, weefsels en organen en bent u ook in staat om aan anderen uit te leggen hoe de natuur in elkaar zit en welke rollen deze structuren in het lichaam vervullen.
De eerste druk van de Nederlandstalige ‘Junqueira’ verscheen in 1981. Sindsdien zijn bij elke volgende druk, en dit is alweer de zestiende, één of meer aspecten van het boek grondig verbeterd. In deze druk werd een hoofdstuk Embryologie toegevoegd en werden de hoofdstukken in een meer logische volgorde gezet. 

Dit boek is bewerkt door Eddie Wisse (bioloog), Celien Vreuls (klinisch patholoog anatoom) en Jan-Luuk Hillebrands (medisch bioloog). De auteurs zijn of waren verbonden aan universiteiten in Nederland en Vlaanderen.  

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting
Compleet en duidelijk naslagwerk voor de histologie
Met begrijpelijke taal, mooie overzichtsfiguren en duidelijke uitleg
Met online leeromgeving inclusief 300 toetsvragen
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.