Keel-neus-ooraandoeningen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Keel-neus-ooraandoeningen

gebonden: € 52.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036820042, geïllustreerd, 294 blz., February 2019
Formaat: 24.6 (h) x 17.4 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 710 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Praktische huisartsgeneeskunde

redactie: A. de Sutter; I. Dhooge; J.W. van Ree

trefwoorden: behandeling diagnostiek kno-heelkunde nko-heelkunde praktisch

beschrijving

Infecties aan de bovenste luchtwegen vormen vaak aanleiding voor een consultatie van de huisarts. Voor de meeste klachten bestaan er standaarden of aanbevelingen, maar voor een groot deel van de minder frequente aandoeningen is het niet gemakkelijk om goede informatie te vinden over de aanpak in de huisartspraktijk. Dit boek biedt u een compleet overzicht van aandoeningen in het hoofd-halsgebied, praktische onderverdeeld in delen: oor, evenwichtssysteem, neus, keel en hals. Aan de hand van de vele praktijkvoorbeelden worden op systematische wijze keel-neus- en ooraandoeningen behandeld. De uitgave biedt ondersteuning bij de diagnose, differentiële diagnose en bij de keuze van behandeling. Daarnaast informeert het wanneer een verwijzing geïndiceerd is. Korte beschrijvingen van de specialistische kno-onderzoeken en behandelingen bieden de huisarts de nodige handvatten om de patiënt hier op de juiste wijze op voor te bereiden. Het boek is rijk geïllustreerd met kleurenafbeeldingen.

Keel-neus-oor-aandoeningen is een kwaliteitshandboek dat tot stand is gekomen door nauwe samenwerking tussen huisartsen en specialisten. Het is een onmisbare uitgave voor huisartsen en zal nuttig zijn voor andere medewerkers in de huisartspraktijk, zoals praktijkondersteuners en nurse-practitioners.
Keel-neus-oor-aandoeningen verschijnt in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde. In deze reeks verschijnen uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende deelgebieden in de huisartsgeneeskunde.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingRijk aan kleurrijke illustraties

Verbreed ook uw begrip van minder frequente aandoeningen

Overzichtelijk verdeeld in thema's

Met veel praktische voorbeelden

Geeft handvatten voor diagnose, behandeling en doorverwijzing
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.