Magnetic Resonance Imaging

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Magnetic Resonance Imaging

gebonden: € 85.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036819336, 374 blz., August 2017
Formaat: 24.6 (h) x 17.9 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 978 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Ria Zuurbier; Johan Nahuis; Sija Geers-van Gemeren; José Dol-Jansen; Tom Dam

trefwoorden: magnetic resonance imaging mbrt mri radiotherapie

beschrijving


In dit boek worden de fysische en technische principes van MRI beschreven. Ook worden de meest voorkomende MRI-onderzoeken besproken, waarbij de relevante anatomie, pathologie en indicaties worden behandeld, evenals de positionering van de patiënt.
Behalve voor MBB'ers (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen) in opleiding, is Magnetic Resonance Imaging ook bij uitstek geschikt voor afgestudeerde MBB'ers die zich willen specialiseren op het gebied van MRI. Het boek is ook een goede introductie voor artsen in opleiding.
Dit boek is een vervolg op, en afgeleid van de boeken 'Techniek in de radiologie' en 'Radiodiagnostisch onderzoek'. Vanaf 2010 zijn deze twee boeken vervangen door drie nieuwe delen, die sterk zijn uitgebreid en geactualiseerd: 'Computertomografie', 'Radiologie' en 'Magnetic Resonance Imaging'.
Aan deze editie is een online-leeromgeving toegevoegd. De lezer heeft toegang tot online verrijkingen, zoals toetsvragen en samenvattingen per hoofdstuk en deeplinks met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek.
'Magnetic Resonance Imaging' maakt deel uit van de boekenserie Medische Beeldvorming en Radiotherapie. De uitgave van deze boeken is een initiatief van het project Samenwerkingsverband Leermiddelen, bestaande uit de redacties in samenwerking met auteurs uit het werkveld.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingBespreekt de meest voorkomende MRI-onderzoeken besproken, waarbij de relevante anatomie, pathologie en indicaties worden behandeld, evenals de positionering van de patiënt  
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.