Werkbladen Basislessen en bewegingsonderwijs 2 Spel

Wim van Gelder; Hans Stroes

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036818261, March 2017
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 426 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Simon Ott

beschrijving

Deze 'Werkbladen bij Basislessen bewegingsonderwijs deel 2 Spel' zijn een prettig hulpmiddel bij de methode 'Basislessen bewegingsonderwijs' die sinds 1990 haar weg naar het onderwijs heeft gevonden. Simon Ott stelde, vanuit zijn goede ervaringen met deze methode, handige werkbladen samen die gebaseerd zijn op het boek 'Basislessen bewegingsonderwijs Deel 2 - Spel'.
De werkbladen neemt u als geheugensteun mee naar de gymzaal. U hoeft niet meer het boek 'Basislessen bewegingsonderwijs deel 2 - Spel' mee te nemen of een samenvatting te schrijven, kopieën te maken of teksten in dat boek te markeren. Een enkele keer zijn er nieuwe elementen aan de oorspronkelijke basisles toegevoegd.

Simon Ott werkte bij het samenstellen nauw samen met de oorspronkelijke auteurs Wim van Gelder en Hans Stroes. Zodoende is 'Werkbladen Basislessen bewegingsonderwijs deel 2 - Spel' een uitstekende aanvulling op het boek 'Basislessen bewegingsonderwijs deel 2 - Spel' geworden. Voor alle duidelijkheid, bij het voorbereiden van de lessen blijft het laatstgenoemde boek nodig!

Nieuw in deze tweede druk zijn: de Inleiding en Tips voor de gebruiker. Het uitgangspunt dat één les in de week wordt besteed aan `spel' en de andere aan 'toestellen', is verlaten. De auteurs raden aan om in plaats van een van de drie spelactiviteiten, één toestelactiviteit uit deel 1 in te passen. De aangepaste planning en de plattegronden zijn in de Inleiding beschreven. De rest van de inhoud is identiek aan de vorige druk.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting
Biedt een praktische methode voor bewegingsonderwijs op de basisschool

Beschrijft een volledig uitgewerkte lessenreeks

Is een hulpmiddel om leerlingen zelfstandig te laten werken 

Heeft diverse moeilijkheidsniveaus
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.