Leerboek spoedeisende-hulp-verpleegkunde

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leerboek spoedeisende-hulp-verpleegkunde

paperback/ gebrocheerd: € 99.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036818124, geïllustreerd, 465 blz., December 2017
Formaat: 28.0 (h) x 21.3 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1322 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: M.G. Boel; P. Machielse; R.A. Lichtveld; J.J.L.M. Bierens

trefwoorden: acute zorg seh spoedeisende hulp stabilisatie verpleegkunde

beschrijving

Dit boek geeft aankomend verpleegkundigen en andere professionals binnen de acute zorg informatie over vrijwel alle onderwerpen die ze in hun vakgebied kunnen tegenkomen. Het past daardoor goed binnen opleidingen voor spoedeisende-hulp-verpleegkundigen, medische hulpverleners of andere zorgverleners in de acute zorg. Ook is het bruikbaar voor bijscholing en als naslagwerk op de afdeling Spoedeisende Hulp. 

In het Leerboek spoedeisende-hulp-verpleegkunde ligt het accent op het verpleegkundig beoordelen en professioneel handelen met als doel: een acuut gezondheidsprobleem zo snel mogelijk stabiliseren binnen de keten van acute zorg. Deze vijfde druk is aangepast aan actuele inzichten en methodieken en recente nationale en internationale richtlijnen. Teksten zijn compacter en nog meer praktijkgericht geschreven, enkele foto’s zijn opnieuw gemaakt en tekeningen zijn aangepast. Het hoofdstuk psychiatrie is geheel vernieuwd en andere hoofdstukken zijn samengevoegd. 

Bij het boek hoort een website waar het complete boek eenvoudig kan worden geraadpleegd. Verder is er aanvullend materiaal te vinden, zoals links naar achtergrondinformatie, samenvattingen en meerkeuzevragen waarmee de leerstof geoefend kan worden. Meer teksten en voorbeelden:

toelichting
  • Legt het accent op zo vroeg mogelijk stabiliseren van gezondheidsproblemen
  • Is ook geschikt voor bijscholing en als naslagwerk voor medewerkers van de Spoedeisende Hulp
  • Met website vol aanvullend materiaal en oefenopgaven

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.