Obstetrische interventies

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Obstetrische interventies

gebonden: € 113.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036817431, geïllustreerd, 256 blz., January 2017
Formaat: 27.4 (h) x 19.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 736 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Joep Dörr; Vincent M. Khouw; Yves Jacquemyn; Frank A. Chervenak; Jan G. Nijhuis

beschrijving

In dit leerboek worden op heldere en indringende wijze de anatomie van het geboortekanaal, de mechanismen van de normale baring en de uitvoering van obstetrische interventies, zoals kunstverlossingen en keizersneden in het ziekenhuis, weergegeven. Maar ook problemen die in de eerste lijn kunnen voorkomen, bijvoorbeeld schouderdystocie, worden uitvoerig behandeld.

 'Obstetrische interventies' is bedoeld voor studenten verloskunde en geneeskunde, artsen (in opleiding), tropenartsen, (klinisch) verloskundigen en gynaecologen.

 Met de bijdragen van ruim dertig auteurs uit Nederland, Vlaanderen en de Verenigde Staten wordt in dit boek inzicht gegeven in de keuzes die artsen en verloskundigen vóór, tijdens en na bevallingen elke dag en nacht weer moeten maken. De keuzes zijn zo veel mogelijk evidence-based.

 Via onze online-leeromgeving is met een code het boek ook online beschikbaar en kunnen de tientallen animaties bekeken worden. 
   

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Geeft inzicht in de keuzes die artsen en verloskundigen vóór, tijdens en na bevallingen moeten maken

Op heldere en indringende wijze worden de anatomie van het geboortekanaal, de mechanismen van de normale baring en de uitvoering van obstetrische interventies, zoals kunstverlossingen en keizersneden in het ziekenhuis, weergegeven

Via de online-leeromgeving zijn tientallen animaties online beschikbaar

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.