Voorkoming van medische accidenten

het Europese Medisch Risico Registrerend Historie-systeem

L. Abraham-Inpijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voorkoming van medische accidenten

gebonden: € 60.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036817011, geïllustreerd, 160 blz., November 2016
Formaat: 24.1 (h) x 15.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 396 gram.

Uitgever: Springer Media B.V.

trefwoorden: calimiteiten medische accidenten pathologie preventiemethode tandartsen

beschrijving

De kans dat u een patiënt in uw stoel krijgt die ouder is dan 45 jaar, is tegenwoordig behoorlijk groot. De vergrijzing! Als u geen speciale maatregelen treft, neemt hierdoor de kans toe op medische calamiteiten in uw praktijk. Het afnemen van een medische anamnese voorkomt zo'n vervelende confrontatie.

Het 'Europese Medisch Risico Registrerend Historie-systeem' is een preventiemethode, die gebruikmaakt van een door de patiënt in te vullen lijst, die de tandarts verifieert. Deze eenvoudige methode geeft u een systematisch beeld van het risico van tandheelkundig handelen bij de gevonden pathologie. Zo kunt u preventieve maatregelen die nodig zijn onderbouwen. Dat is de meerwaarde van het EMRRH ten opzichte van andere gezondheidsvragenlijsten.

Deze druk van 'Voorkoming van medische accidenten' is een handzame uitgave waarmee uw kennis op een eenvoudige manier up-to-date blijft. U treft hierin onderwerpen aan waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. De tekst is zeer toegankelijkheid, en waar nodig zijn verhelderende, duidelijke illustraties opgenomen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDeze eenvoudige methode, het 'Europese Medisch Risico Registrerend Historie-systeem' is een preventiemethode en  geeft tandartsen een systematisch beeld van het risico van tandheelkundig handelen bij de gevonden pathologie
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.