Mond- en kaakziekten

Een atlas voor de dagelijkse praktijk

I. van der Waal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mond- en kaakziekten

gebonden: € 109.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036816328, January 2017
Formaat: 30.4 (h) x 21.8 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 1614 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: aandoeningen van het gehemelte bisfosfonaat kaakbot kaakziekten mondonderzoek mondslijmvlies mondziekten pathologie van het mondgebied ...

beschrijving

Dit boek geeft een praktijkgericht overzicht van de pathologie van het mondgebied. Het beschrijft kernachtig de aandoeningen in en rond de mond. Deze aandoeningen komen voor op het mondslijmvlies, de speekselklieren, in het kaakbot, op de tong, het gehemelte en de lippen. Het boek bevat veel duidelijke afbeeldingen.

In deze vierde druk van Mond- en kaakziekten zijn actuele bevindingen uit de literatuur en ervaringen van de auteur verwerkt in praktijkgerichte adviezen. Tevens zijn nieuwe afbeeldingen toegevoegd. De inleiding van het boek gaat in op het mondonderzoek, de proefexcisie en de verwijzingsprocedure. Vervolgens worden de meest voorkomende aandoeningen beschreven.  

Nieuw is dat de toegang tot patiënteninformatie. Van een aantal in het boek beschreven aandoeningen is een patiëntenversie geschreven. Via de bij het boek behorende website kunnen deze geprint worden en aan de patient worden meegegeven.

Deze atlas is met name bestemd voor tandartsen. De inhoud is echter ook van belang voor andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij diagnostiek en behandeling van afwijkingen in en rond de mond, zoals huisartsen, mondhygiënisten en medisch specialisten.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Praktijkgericht overzicht pathologie mondgebied

Talrijke klinische, röntgenologische en histopathologische opnames

Toegang tot patiënteninformatie (te printen en mee te geven)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.