Farmacologie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Farmacologie

gebonden: € 123.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036815994, geïllustreerd, 664 blz., August 2017
Formaat: 27.3 (h) x 20.0 (b) x 4.3 (d) cm. Gewicht: 1575 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: J.M.A. Sitsen; A.F. Cohen; K.L. Franson; P. Smits; H.A.J. Struijker Boudier; L.M. van Bortel

trefwoorden: farmacie geneeskunde geneesmiddelen geneesmiddeleninformatie medische farmacologie

beschrijving

Farmacologie voorziet bij uitstek in de behoefte aan een Nederlandstalig leerboek dat aansluit bij de Nederlandse geneeskunde. In dit leerboek wordt het klinisch belang van de leerstof uitgebreid toegelicht en benadrukt.
Farmacologie biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen uit de medische farmacologie. In de tekst zijn kaders met trefwoorden opgenomen, waardoor de student zich de termen en onderwerpen gemakkelijk eigen maakt. Bovendien wordt het geheel van de stof hierdoor overzichtelijker.
Farmacologie is een medisch vakgebied dat voortdurend in beweging is en ook in de toekomst een belangrijke rol zal spelen. Daarom is in dit boek naast de leerstof ook leesstof opgenomen, waarin zowel naar de geschiedenis wordt gekeken als gespeculeerd wordt over de toekomst van de farmacologie. 

Het boek is geheel bijgewerkt naar de huidige stand van zaken. Nieuwe inzichten en geneesmiddelen zijn opgenomen en er is ook aandacht besteed aan weesgeneesmiddelen en monoklonale antilichamen. Het boek is uitgebreid geïllustreerd met full-color figuren van het Teaching Resource Centre van de Universiteit Leiden. 

Aan deze druk is een online-leeromgeving toegevoegd. De lezer kan via deze online-leeromgeving voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deep links met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. 

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingBiedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen uit de medische farmacologie
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.