Infectiepreventie van A tot Z voor de mondzorgpraktijk

D.M. Voet; M. de Vries

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Infectiepreventie van A tot Z voor de mondzorgpraktijk

paperback/ gebrocheerd: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036814805, geïllustreerd, 224 blz., October 2017
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 405 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: hygiene infectiepreventie mondzorg richtlijn infectiepreventie tandartspraktijk wip-richtlijn 2016

beschrijving

Dit boekt geeft tandartsassistenten basiskennis over infectiepreventie en praktische uitwerkingen. Het is een leerboek voor tandartsassistenten in opleiding en een opfrisboek voor herintredende tandartsassistenten.

De basis voor deze herziene uitgave van Infectiepreventie van A tot Z is de KNMT richtlijn infectiepreventie in mondzorgpraktijken (2016).

In deze geactualiseerde editie worden onderwerpen behandeld als algemene infectieleer, specifieke infecties in de mondzorg, maar ook komen toegepaste onderwerpen aan bod zoals infectiepreventie bij behandelingen, reconditioneren, onderhoud, en het controleren van de waterkwaliteit van behandelunits. Tevens wordt de eenvoud en logica van de maatregelen benadrukt. Ieder hoofdstuk begint met een samenvatting, gevolgd door een casus. Uitgebreide fotoreportages ondersteunen de tekst. Achterin is een woordenlijst opgenomen met verklaringen voor de gebruikte begrippen en vaktermen.

Het is een leerboek voor tandartsassistenten in opleiding en een opfrisboek voor herintredende tandartsassistenten. Andere medewerkers van mondzorgpraktijken kunnen het boek gebruiken als overzichtelijk naslagwerk.


Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Zeer helder dankzij samenvattingen, casussen en fotoreportages

Bruikbaar als lesboek, opfrisboek en naslagwerk

Geactualiseerd op basis van de meest recente KNMT Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.