Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

gebonden: € 103.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036814508, geïllustreerd, 344 blz., July 2016
Formaat: 27.2 (h) x 20.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1098 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: J.M.G. van Vugt; Monique Haak

trefwoorden: diagnostisch hulpmiddel echoscopie echoscopische diagnostiek gynaecologie onderzoek in de gynaecologie verloskunde

beschrijving

Dit boek biedt een compleet overzicht van de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie en is daarmee een onmisbaar houvast in de dagelijkse praktijk van gynaecologen (i.o.), verloskundigen (i.o.) en echoscopisten.


Echoscopie is een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek. Het heeft zich ontwikkeld van een statisch naar een realtime diagnosticum, en zich doorontwikkeld naar de 3D- en 4D-technieken van nu. De echoscopie blijkt niet schadelijk te zijn voor de vrouw of de ontwikkeling van de foetus en biedt daardoor ongekende mogelijkheden voor onderzoek in de gynaecologie of tijdens de zwangerschap.

Deze druk bevat nieuwe hoofdstukken over de bekkenbodem, contrastechoscopie, cervix, genetische syndromen en echogeleide ingrepen zijn toegevoegd waarmee het boek perfect aansluit bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk. De ruim 600 afbeeldingen reflecteren de huidige stand van de echoscopische diagnostiek. 
Een belangrijke vernieuwing biedt de online-leeromgeving. De lezers hebben op dit onlineplatform altijd toegang tot het digitale boek en vinden er samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks naar onder andere videomateriaal. Deze verrijkingen ondersteunen de lezers bij hun studie en in hun vakgebied.


Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingGeeft een compleet overzicht van de echoscopie

Sluit perfect aan bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk

Rijk geïllustreerd

Toegang tot online-leeromgeving met extra samenvattingen en toetsvragen
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.