Werkbladen basislessen bewegingsonderwijs deel 1

Wim Gelder van; Hans Stroes; Bastiaan Goedhart

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 118.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036814065, October 2018
Formaat: 31.4 (h) x 22.3 (b) x 4.3 (d) cm. Gewicht: 2475 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

Deze werkbladen zijn een onderdeel van Basislessen bewegingsonderwijs deel 1 (herziene editie 2009) en sluiten aan op de veertien Basisopstellingen die daarin zijn gepresenteerd. 

De werkbladen zijn bedoeld als hulpmiddel om leerlingen zelfstandig te laten werken. De leerkracht hoeft niet zelf alle tips en aanwijzingen te geven en heeft zo meer tijd over om echt met de leerlingen te werken. Doordat de informatie zeer visueel (met foto's, pijlen en tekstwolkjes) is weergegeven, zien de kinderen snel wat de bedoeling is.

Voor elke basisopstelling is er een set werkbladen, waarop de benodigde materialen en opstellingen te zien zijn. In heldere taal wordt beschreven wat de kinderen bij elke activiteit gaan doen en wat de spelregels zijn. Bij elke activiteit kan gekozen worden uit verschillende moeilijkheidsniveaus.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe werkbladen zijn bedoeld als hulpmiddel om leerlingen zelfstandig te laten werken 
In heldere taal wordt beschreven wat de kinderen bij elke activiteit gaan doen en wat de spelregels zijn. Bij elke activiteit kan gekozen worden uit verschillende moeilijkheidsniveaus
De werkbladen geven inzicht in basislessen, doordat de informatie zeer visueel (met foto's, pijlen en tekstwolkjes) is weergegeven, zien de kinderen snel wat de bedoeling is

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.