Kleine chirurgische ingrepen

J.N. Keeman; B.C. Vrouenraets

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kleine chirurgische ingrepen

paperback/ gebrocheerd: € 62.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036813815, 234 blz., June 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

Kleine chirurgie is een klassiek thema, dat voortdurend in de belangstelling staat. Regelmatig ziet de chirurg zich voor de keuze geplaatst: of een ingreep op poliklinische basis of behandeling in de kliniek. Ook de huisarts heeft vaak te maken met het dilemma: verrichting in de praktijk of doorverwijzing? Ziektekostenverzekeraars spelen bij deze beslissingen een belangrijke rol.


Kleine chirurgische ingrepen heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen. in deze druk zijn nieuwe inzichten en technieken verwerkt. Het vak chirurgie heeft de laatste jaren een intensieve ontwikkeling doorgemaakt. Zo is ambulante chirurgie voor kleinere afwijkingen nu eerder gewoon dan uitzonderlijk. En een verdergaande specialisatie maakt dat sommige ingrepen anders dan vroeger niet meer door een algemeen chirurg worden uitgevoerd. Deze uitgave richt zich op poliklinische ingrepen die veelal onder lokale verdoving kunnen plaatsvinden.

Dit boek is bedoeld voor huisartsen, nurse practitioners, jonge artsen, arts-assistenten en alle andere medici die met de 'kleine' chirurgie in aanraking komen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Bevat nieuwe inzichten en technieken

Met veel praktische tips

Voor iedereen die met de kleine chirurgie in aanmerking kan komen

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.