Basisboek anesthesiologische zorg en technieken

Jacques Peeters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisboek anesthesiologische zorg en technieken

gebonden: € 75.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036811866, 404 blz., August 2018
Formaat: 24.8 (h) x 17.6 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 848 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

Basisboek anesthesiologische zorg en technieken beschrijft de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de anesthesiemedewerker. De auteur baseert zich daarbij op het door de beroepsgroep gevalideerde beroepsprofiel.


Na een historisch overzicht beschrijft de auteur de organisatiestructuur van de afdeling anesthesiologie, waarbij ook de aan anesthesiologie gelieerde beroepen aan bod komen. Daarna komen de verschillende fasen van het anesthesiologisch proces aan de orde, evenals kinderanesthesie, pijnbestrijding en resuscitatie.

Deze zesde druk is geheel geactualiseerd. In deze herziening zijn de toepasselijke wetten, richtlijnen en standpunten van de overheid en de beroepsverenigingen opgenomen.

Aan dit boek is een onlineomgeving toegevoegd. De lezers hebben daarmee altijd toegang tot het digitale boek en tot aanvullend materiaal als samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks die hen kunnen ondersteunen bij het studeren.

Basisboek anesthesiologische zorg en technieken is het basisboek voor de anesthesiemedewerker in opleiding, en is als bijscholing en als naslagwerk ook bijzonder nuttig voor hen die reeds in de praktijk werkzaam zijn.Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Beschrijving van de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de anesthesiemedewerker, gebaseerd op het door de beroepsgroep gevalideerde beroepsprofiel

In deze druk zijn de toepasselijke wetten, richtlijnen en standpunten van de overheid en de beroepsverenigingen opgenomen

Via onlineomgeving altijd toegang tot digitale boek met aanvullend materiaal als samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.